MVO toepassen

Wil je met jouw onderneming MVO toepassen, maar weet je nog niet hoe je dit precies in de praktijk wilt gaan brengen? Dan ben je bij CO2enzo helemaal aan het juiste adres! Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is tegenwoordig een echte must voor elke onderneming, omdat het een steeds belangrijkere rol gaat spelen in consumentengedrag. Ben jij als bedrijf verantwoordelijk voor een hoge uitstoot van koolstofdioxide (door productieprocessen of meerdere zakelijke reizen) en doe je hier verder niks mee? Dan loop je ongetwijfeld meerdere klanten mis.

Drukke agenda en daarom weinig tijd om meer over dit onderwerp te lezen? Vul dan het contactformulier op onze website in óf stuur een e-mail. Wij geven jou graag meer informatie over onze werkwijze (en wellicht al enkele mogelijkheden voor jouw bedrijf).

MVO toepassen? Kies CO2enzo!

Waarom MVO toepassen? Het is iets wat steeds meer ondernemers zich afvragen. Een belangrijke, en naar onze mening ook een zeer positieve, trend in de maatschappij is verduurzaming. Er komt steeds meer bewustzijn over de mensheid als oorzaak van klimaatveranderingen en zelfs het koopgedrag van consumenten is hierdoor veranderd. Als je het al niet van plan was om ook jouw steentje bij te dragen in de wereld als ondernemer, dan zul je het in de komende jaren wel moeten om klanten tevreden te houden.

Onze organisatie is opgezet om de wereld een betere plek te maken. De visie hierbij is dat iedereen zijn steentje bij moet dragen voor een effectieve verduurzaming. Wij hebben ervoor gekozen om diverse bewustwordingsprojecten op te zetten binnen Nederland. Op deze manier kun jij jouw CO2 compensatie gemakkelijker terugzien en weet je zeker dat jouw investering van waarde is.

CO2 compensatie

Met alleen bomen planten redden we het niet. Wij werken daarom aan een combinatie van bewustwordingsprojecten en investeren in innovatieve projecten.

Bekijk projecten

Samen aan de slag?

Wil je direct starten met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Samen gaan wij jouw CO2 compensatie berekenen. Neem contact op voor meer informatie of neem een kijkje naar onze veelgestelde vragen.

0
De gemiddelde Nederlander stoot bijna 10 ton CO2 uit (bron: Wereldbank)
0
Nederlanders stootten bijna 3 keer zoveel uit als een gemiddelde wereldburger (bron: NOS)
0
De hoogste temperatuur ooit in Nederland gemeten (Gilze-Rijen, Noord-Brabant)
0

De CO2-uitstoot in Nederland moet 95 procent lager zijn dan in 1990 (bron: Rijksoverheid)

Pin It on Pinterest