Uitstoot compenseren
Uitstoot compenseren in Nederlandse projecten? Bij CO2enzo is het mogelijk! Onze organisatie is opgezet om de wereld een betere plek te maken. De visie hierbij is dat iedereen zijn steentje bij moet dragen voor een effectieve verduurzaming. Wij hebben ervoor gekozen om diverse bewustwordingsprojecten op te zetten binnen Nederland. Op deze manier kun jij jouw CO2 compensatie gemakkelijker terugzien en weet je zeker dat jouw investering van waarde is.
Meer informatie over de rol van onze organisatie binnen het compenseren van jouw uitstoot? Lees dan gerust verder op deze webpagina óf neem bij vragen contact met ons op.
Uitstoot compenseren? Wij helpen!
CO2 compensatie komt simpel gezegd neer op een eenvoudig rekensommetje: waar jij CO2 (ofwel koolstofdioxide) uitstoot, daar wordt het ergens anders uit de lucht gehaald om jouw vervuiling te compenseren. Op deze manier kom je uiteindelijk weer op een natuurlijk evenwicht uit. Als ondernemer ben jij bijvoorbeeld vaak met de auto onderweg naar een afspraak (dienstverlening) óf kan je verantwoordelijk zijn voor uitstoot door een productieproces (verkoop van producten). Wij kunnen jou helpen met jouw CO2 compensatie berekenen.
Daarnaast helpen wij jou ook graag verder met jouw duurzame marketing. Zo krijg je, bij afname van een abonnement, namelijk ook een keurmerk. Deze kun je gebruiken in al jouw (online) uitingen naar consumenten toe, zodat zij zien dat jij bijdraagt aan een duurzamer Nederland. Dit kan het aankoop- of aanvraagproces positief beïnvloeden.
CO2 compensatie
Met alleen bomen planten redden we het niet. Wij werken daarom aan een combinatie van bewustwordingsprojecten en investeren in innovatieve projecten.
Direct aan de slag?
In samenwerking met CO2enzo jouw uitstoot compenseren? Leuk om te horen! Er zijn twee verschillende mogelijkheden om bij te dragen aan een groener en duurzamer Nederland. Zo kunt u een jaarlijks abonnement nemen óf eenmalig doneren. Laten we samen aan natuurherstel in Nederland werken!
De CO2-uitstoot in Nederland moet 95 procent lager zijn dan in 1990 (bron: Rijksoverheid)