CO2 compensatie en partner worden

Wil jij onderdeel worden van een duurzaam MKB en bijdragen aan een bewuster en duurzamer Nederland? Samen werken wij aan jouw CO2 compensatie. Wij investeren in een combinatie van bewustwordingsprojecten, innovatieve projecten én in CO2 compensatie door nationale bosprojecten welke bijdragen aan de verduurzaming van Nederland.

Gemiddeld stoot een bedrijf 5 tot 10 ton CO2 per persoon per jaar uit. Bij ons kunt u laagdrempelig middels een jaarlijks bedrag deze CO2 per persoon compenseren. Naast dat dit bedrag in duurzame en milieuvriendelijke projecten wordt geïnvesteerd, helpen wij u graag met uw duurzame marketing. U ontvangt van ons een certificaat en een keurmerk, welke u kunt gebruiken bij uw digitale communicatie (website, e-mail handtekening).

Door te laten zien welke groene acties je onderneemt, maak je impact op relaties, klanten en werknemers en anticipeer je op aankomende regelgeving. 

Bekijk hieronder onze mogelijkheden:

Waarom CO2 compenseren?

We moeten onze CO2-uitstoot drastisch verminderen, en daarom is elke bijdrage -verplicht of vrijwillig- van groot belang. Compensatie moet alleen geen doel op zich zijn: het is een middel om een transitie te maken. De focus moet daarom liggen op bewustwording en reduceren.

0
De gemiddelde Nederlander stoot bijna 10 ton CO2 uit (bron: Wereldbank)
0
Nederlanders stootten bijna 3 keer zoveel uit als een gemiddelde wereldburger (bron: NOS)
0
De hoogste temperatuur ooit in Nederland gemeten (Gilze-Rijen, Noord-Brabant)
0
De CO2-uitstoot in Nederland moet 95 procent lager zijn dan in 1990 (bron: Rijksoverheid

Pin It on Pinterest