CO2 compensatie bedrijven

CO2 compensatie bedrijven vergelijken? Begrijpelijk! Je wilt namelijk wel op een zo effectief-mogelijke manier jouw duurzame compensatie investeren. In Nederland zijn er diverse CO2 compensatie bedrijven om mee samen te werken. De ene organisatie is gespecialiseerd in compensatie door het planten van bomen en een ander bedrijf kan jouw compensatie weer investeren in bijvoorbeeld de verduurzaming van het Indiase productieproces.

Wij, van CO2enzo, kiezen ervoor om de compensatie te steken in Nederlandse projecten. Waarom? Dat vertellen wij jou graag op deze webpagina! Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons alvast een aanvraag te doen voor jouw CO2 compensatie berekenen.

CO2 compensatie bedrijven? CO2enzo!

CO2enzo is opgericht vanuit de gedachte dat met alleen bomen planten we onze aardbol niet gaan redden. De CO2-uitstoot in Nederland moet in 2030 al met de helft omlaag en in 2050 zelfs met 95 procent (ten opzichte van 1990). Het broeikasgas CO2 is een van de belangrijkste oorzaken van de klimaatveranderingen, die wij zowel nationaal als internationaal dagelijks merken.

Om de planeet ook voor toekomstige generaties te behouden moet de koolstofdioxide-emissie de komende decennia dan ook drastisch naar beneden. Wij vinden het belangrijk dat we met onze projecten lokaal of nationaal impact kunnen maken; zo dichtbij huis als mogelijk. CO2enzo ondersteunt daarom lokale en nationale initiatieven en draagt hierbij mee aan een bewuster, groener en duurzamer Nederland. Kies ook voor onze CO2 compensatie!

CO2 compensatie

Met alleen bomen planten redden we het niet. Wij werken daarom aan een combinatie van bewustwordingsprojecten en investeren in innovatieve projecten.

Bekijk projecten

Meer informatie?

Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden binnen de CO2 compensatie bedrijven óf kunnen wij jou ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Ons team staat graag voor jou klaar om jou verder te helpen!

0
De gemiddelde Nederlander stoot bijna 10 ton CO2 uit (bron: Wereldbank)
0
Nederlanders stootten bijna 3 keer zoveel uit als een gemiddelde wereldburger (bron: NOS)
0
De hoogste temperatuur ooit in Nederland gemeten (Gilze-Rijen, Noord-Brabant)
0

De CO2-uitstoot in Nederland moet 95 procent lager zijn dan in 1990 (bron: Rijksoverheid)

Pin It on Pinterest