CO2 compensatie vliegen

Wil je gebruik maken van CO2 compensatie vliegen als particulier óf ondernemer? Dan ben je bij CO2enzo, in beide gevallen, zeker aan het juiste adres! Wij compenseren CO2-uitstoot door Nederlandse projecten op te zetten op het gebied van innovatie, verduurzaming en bewustwording. Uiteindelijk is onze missie om een groener, bewuster en duurzamer Nederland te creëren in de toekomst en daar zal iedereen zijn steentje aan moeten bijdragen.

Direct jouw vlucht compenseren met een donatie? Of wil je liever jaarlijks bijdragen aan het opzetten van verduurzamingsprojecten op Nederlandse grond? Alle beetjes helpen ons verder om onze doelstellingen te behalen!

CO2 compensatie vliegen? Eenmalig of jaarlijks!

Gemiddeld stoot een bedrijf vijf tot tien ton koolstofdioxide (CO2) per persoon per jaar uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zakelijke autoritten en vluchten naar het buitenland. Bij CO2enzo kun je laagdrempelig, middels een jaarlijks bedrag, deze uitstoot per persoon (of medewerker) compenseren.

Het houdt echter niet op bij het feit dat dit bedrag in duurzame en milieuvriendelijke projecten wordt geïnvesteerd. Wij helpen jou namelijk ook graag verder met jouw duurzame marketing. Zo krijg je, bij afname van een abonnement, namelijk ook een keurmerk. Deze kun je gebruiken in al jouw (online) uitingen naar consumenten toe, zodat zij zien dat jij bijdraagt aan een duurzamer Nederland.

CO2 compensatie

Met alleen bomen planten redden we het niet. Wij werken daarom aan een combinatie van bewustwordingsprojecten en investeren in innovatieve projecten.

Bekijk projecten

Meer informatie?

Direct een donatie doen als CO2 compensatie vliegen? Klik dan hier! Alle donaties worden ingezet om onze huidige projecten uit te breiden en om nieuwe projecten op te zetten. Samen zorgen we ervoor dat Nederland een groene, bewuste en duurzame toekomst voor zich heeft!

0
De gemiddelde Nederlander stoot bijna 10 ton CO2 uit (bron: Wereldbank)
0
Nederlanders stootten bijna 3 keer zoveel uit als een gemiddelde wereldburger (bron: NOS)
0
De hoogste temperatuur ooit in Nederland gemeten (Gilze-Rijen, Noord-Brabant)
0

De CO2-uitstoot in Nederland moet 95 procent lager zijn dan in 1990 (bron: Rijksoverheid)

Pin It on Pinterest