CO2 uitstoot compenseren

CO2 uitstoot compenseren – het is een van de belangrijkste oplossingen om Nederland te verduurzamen. Wil jij meer informatie hierover en wellicht zelf van start gaan hiermee? Dan ben je bij CO2enzo helemaal aan het juiste adres! Onze organisatie is opgezet om de wereld een betere plek te maken. De visie hierbij is dat iedereen zijn steentje bij moet dragen voor een effectieve verduurzaming. Wij hebben ervoor gekozen om diverse bewustwordingsprojecten op te zetten binnen Nederland. Op deze manier kun jij jouw CO2 compensatie gemakkelijker terugzien en weet je zeker dat jouw investering van waarde is.

Gelijk bijdragen aan onze projecten in Nederland? Klik dan hier om jouw CO2 uitstoot, op jaarbasis, te compenseren. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om een vrijwillige bijdrage te doen via onze donatiepagina.

CO2 uitstoot compenseren in Nederland?

Dat de mensheid een belangrijke oorzaak is voor klimaatverandering is voor de meesten wel duidelijk. Grotendeels komt dit door de koolstofdioxide (CO2) die wij uitstoten door bijvoorbeeld te reizen (of produceren). De concrete cijfers? Gemiddeld is een bedrijf verantwoordelijk voor maar liefst 5 tot 10 ton CO2-uitstoot per jaar.

Door compensatie van jouw koolstofdioxide-uitstoot bij CO2enzo draag je bij aan een duurzamer Nederland. Echter is dit niet het enige bijkomende voordeel. Zo helpen wij jou bijvoorbeeld ook verder met jouw duurzame marketing. Na aanschaf van een jaarlijkse compensatie ontvang je bijvoorbeeld het CO2 Oké-keurmerk, die je weer op jouw (bedrijfs)website en andere uitingen kunt tonen (voor jouw eigen klanten).

CO2 compensatie

Met alleen bomen planten redden we het niet. Wij werken daarom aan een combinatie van bewustwordingsprojecten en investeren in innovatieve projecten.

Bekijk projecten

Onduidelijkheden?

Wij begrijpen het als je nog enkele vragen hebt met betrekking tot CO2 compensatie in zijn algemeenheid en de werking van CO2 uitstoot compenseren bij CO2enzo. Je kunt daarom gemakkelijk met ons in contact komen door het formulier op onze website in te vullen óf door even te mailen naar info@co2enzo.nl. Wij helpen jou graag verder met een passend antwoord bij jouw vraagstuk!

0
De gemiddelde Nederlander stoot bijna 10 ton CO2 uit (bron: Wereldbank)
0
Nederlanders stootten bijna 3 keer zoveel uit als een gemiddelde wereldburger (bron: NOS)
0
De hoogste temperatuur ooit in Nederland gemeten (Gilze-Rijen, Noord-Brabant)
0

De CO2-uitstoot in Nederland moet 95 procent lager zijn dan in 1990 (bron: Rijksoverheid)

Pin It on Pinterest