Duurzame projecten Nederland

Duurzame projecten Nederland voor CO2 compensatie bekijken? Zoek niet verder: bij CO2enzo ben je zeker aan het juiste adres! Wij werken op nationaal schaalniveau aan de verduurzaming door innovatieve en groene projecten op te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkzaamheden voor natuurherstel en bewustwordingsprojecten op scholen en andere onderwijsinstellingen. Met de hulp van jouw jaarlijkse abonnement kunnen wij bestaande projecten uitbouwen en nieuwe projecten opzetten.

Meer over onze lopende (en afgeronde) projecten? Klik dan hier om even een kijkje te nemen naar wat wij al hebben bereikt. Bij vragen kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen!

CO2enzo: Duurzame projecten in Nederland

Dat de mensheid een belangrijke oorzaak is voor klimaatverandering is voor de meesten wel duidelijk. Grotendeels komt dit door de koolstofdioxide (CO2) die wij uitstoten door bijvoorbeeld te reizen (of produceren). De concrete cijfers? Gemiddeld is een bedrijf verantwoordelijk voor maar liefst 5 tot 10 ton CO2-uitstoot per jaar. Wij helpen jouw organisatie deze uitstoot te compenseren m.b.v. onze projecten!

Daarnaast helpen wij jou ook graag verder met jouw duurzame marketing. Zo krijg je, bij afname van een abonnement, namelijk ook een keurmerk. Deze kun je gebruiken in al jouw (online) uitingen naar consumenten toe, zodat zij zien dat jij bijdraagt aan een duurzamer Nederland. Dit kan het aankoop- of aanvraagproces positief beïnvloeden.

CO2 compensatie

Met alleen bomen planten redden we het niet. Wij werken daarom aan een combinatie van bewustwordingsprojecten en investeren in innovatieve projecten.

Bekijk projecten

Enthousiast geworden?

Hebben wij jou enthousiast kunnen maken met onze duurzame projecten Nederland en zou je graag een abonnement af willen sluiten? Neem dan even een kijkje naar de mogelijkheden binnen onze diverse soorten. Wil je vooraf meer informatie over het pakket waar jouw bedrijf in valt? Kom dan gerust even in contact met onze medewerker. Graag tot ziens bij CO2enzo!

0
De gemiddelde Nederlander stoot bijna 10 ton CO2 uit (bron: Wereldbank)
0
Nederlanders stootten bijna 3 keer zoveel uit als een gemiddelde wereldburger (bron: NOS)
0
De hoogste temperatuur ooit in Nederland gemeten (Gilze-Rijen, Noord-Brabant)
0

De CO2-uitstoot in Nederland moet 95 procent lager zijn dan in 1990 (bron: Rijksoverheid)

Pin It on Pinterest