Hoe duurzaam ondernemen?

Vele organisaties vragen ze het zich af: hoe duurzaam ondernemen? Dat wij met zijn allen een steentje bij moeten dragen aan het verslechterde milieu is vaak wel duidelijk. Maar hoe ga jij als, startende of bestaande, onderneming nu invulling geven aan een manier van duurzaam ondernemen? Je bent bij ons aan het juiste adres voor passend advies en diverse compensatiemogelijkheden. Door de inzet van natuurherstel- en bewustwordingsprojecten stimuleren wij de verduurzaming van Nederland.

Drukke agenda en daarom weinig tijd om meer over dit onderwerp te lezen? Vul dan het contactformulier op onze website in óf stuur een e-mail. Wij geven jou graag meer informatie over onze werkwijze (en wellicht al enkele mogelijkheden voor jouw bedrijf).

Hoe duurzaam ondernemen bij CO2enzo?

Om de planeet ook voor toekomstige generaties leefbaar te behouden moet de koolstofdioxide-emissie de komende decennia drastisch naar beneden. Wij vinden het belangrijk dat we met onze projecten lokaal of nationaal impact kunnen maken; zo dichtbij huis als mogelijk. CO2enzo ondersteunt daarom lokale en nationale initiatieven en draagt hierbij mee aan een bewuster, groener en duurzamer Nederland.

Door compensatie van jouw koolstofdioxide-uitstoot bij CO2enzo draag je bij aan een duurzamer Nederland. Echter is dit niet het enige bijkomende voordeel. Zo helpen wij jou bijvoorbeeld ook verder met jouw duurzame marketing. Na aanschaf van een jaarlijkse compensatie ontvang je bijvoorbeeld het CO2 Oké-keurmerk, die je weer op jouw (bedrijfs)website en andere uitingen kunt tonen (voor jouw eigen klanten).

CO2 compensatie

Met alleen bomen planten redden we het niet. Wij werken daarom aan een combinatie van bewustwordingsprojecten en investeren in innovatieve projecten.

Bekijk projecten

Jaarlijks compenseren!

Kunnen wij jou ook verder helpen met hoe duurzaam ondernemen? Kies dan voor een eenmalige donatie of een jaarlijkse bijdrage aan onze projecten! Samen maken wij Nederland iedere dag een stukje groener.

0
De gemiddelde Nederlander stoot bijna 10 ton CO2 uit (bron: Wereldbank)
0
Nederlanders stootten bijna 3 keer zoveel uit als een gemiddelde wereldburger (bron: NOS)
0
De hoogste temperatuur ooit in Nederland gemeten (Gilze-Rijen, Noord-Brabant)
0

De CO2-uitstoot in Nederland moet 95 procent lager zijn dan in 1990 (bron: Rijksoverheid)

Pin It on Pinterest