Vlucht compenseren

Vlucht compenseren bij CO2enzo? Vele (zakelijke) reizigers worden zich steeds vaker bewust van de gevolgen van hun reizen over de wereld. Wist je bijvoorbeeld dat een vlucht van 9 uur, gemiddeld gezien, meer dan 65.000 kilogram brandstof verbruikt? Deze brandstof zorgt uiteindelijk voor een flinke hoeveelheid van koolstofdioxide-uitstoot, wat weer bijdraagt aan de (negatieve) klimaatveranderingen. Het is dus belangrijk dat wij ergens anders deze uitstoot weer kunnen compenseren.

Meer informatie over de rol van onze organisatie binnen het compenseren van een vlucht? Lees dan gerust verder op deze webpagina óf neem bij vragen contact met ons op.

Vlucht compenseren? CO2enzo is jouw partner!

CO2enzo is opgezet met de volgende missie: het opzetten (en ontwikkelen) van initiatieven die bijdragen aan een groener, bewuster en duurzamer Nederland. Wij hebben er bewust voor gekozen om de compensatie in Nederlandse projecten te investeren. Op deze manier kun jij namelijk direct zien wat de impact van jouw compensatie is (op nationaal grondgebied). Bekijk gerust even onze huidige en voltooide projecten door hier te klikken.

Wij helpen zowel particulieren als bedrijven verder met de compensatie van hun CO2-uitstoot. Dit doen wij normaal gesproken op jaarlijkse basis, maar sinds kort is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen.

CO2 compensatie

Met alleen bomen planten redden we het niet. Wij werken daarom aan een combinatie van bewustwordingsprojecten en investeren in innovatieve projecten.

Bekijk projecten

Heeft u vragen?

Het is begrijpelijk als u eerst meer informatie wilt over hoe wij uw vlucht compenseren. Neem gerust even een kijkje naar onze veelgestelde vragen voor meer informatie over hoe wij te werk gaan en waar de investering naartoe gaat. Laten we samen werken aan een duurzamer Nederland!

0
De gemiddelde Nederlander stoot bijna 10 ton CO2 uit (bron: Wereldbank)
0
Nederlanders stootten bijna 3 keer zoveel uit als een gemiddelde wereldburger (bron: NOS)
0
De hoogste temperatuur ooit in Nederland gemeten (Gilze-Rijen, Noord-Brabant)
0

De CO2-uitstoot in Nederland moet 95 procent lager zijn dan in 1990 (bron: Rijksoverheid)

Pin It on Pinterest