Vliegreis compenseren

Vliegreis compenseren – kies voor CO2 compensatie bij CO2enzo! Tegenwoordig maakt vrijwel iedereen gebruik van het vliegtuig. Of het nu is voor een zakelijke reis naar Madrid óf voor een vakantie naar een Grieks eiland; een vlucht is vaak de beste vervoersoptie. Door het toenemende aantal passagiers die willen vliegen zijn ook het aantal vluchten gestegen, waardoor óók de uitstoot van schadelijke stoffen is toegenomen. Een logische oorzaak-gevolg relatie. Het compenseren van jouw vliegreis zorgt ervoor dat deze schadelijke uitstoot ergens anders een verduurzaming oplevert.

Meer informatie over hoe wij te werk gaan en wat onze missie is? Lees meer over CO2enzo op deze pagina of kom in contact via het formulier op onze website (of door even te mailen naar info@co2enzo.nl).

Vliegreis compenseren in Nederlandse projecten?

Zoals eerder benoemd is het dus mogelijk om CO2 uitstoot compenseren voor zowel particuliere als zakelijke reizigers. Kies voor een pakket binnen ons aanbod dat het beste past bij jouw jaarlijkse uitstoot. Vlieg je maar zelden en wil je dus eenmalig bijdragen? Geen zorgen; bij ons is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen! De donaties en jaarlijkse abonnementen gebruiken wij grotendeels om Nederlandse verduurzamingsprojecten mee op te zetten.

Daarnaast bieden wij nog een mooie bijkomstigheid: ondersteuning bij de duurzame uitstraling van ondernemers. Na aanschaf van een jaarlijkse compensatie ontvang je zo bijvoorbeeld het CO2 Oké-keurmerk, die je weer op jouw (bedrijfs)website en andere uitingen kunt tonen.

CO2 compensatie

Met alleen bomen planten redden we het niet. Wij werken daarom aan een combinatie van bewustwordingsprojecten en investeren in innovatieve projecten.

Bekijk projecten

Uitstoot compenseren?

Ben je overtuigd van het belang van jouw vliegreis compenseren en wil je graag bijdragen aan innovatieve en duurzame projecten in Nederland? Klik dan hier om onze abonnementen te bekijken of doe een eenmalige donatie. Laten we er samen voor zorgen dat wij een groene toekomst tegemoet gaan!

0
De gemiddelde Nederlander stoot bijna 10 ton CO2 uit (bron: Wereldbank)
0
Nederlanders stootten bijna 3 keer zoveel uit als een gemiddelde wereldburger (bron: NOS)
0
De hoogste temperatuur ooit in Nederland gemeten (Gilze-Rijen, Noord-Brabant)
0

De CO2-uitstoot in Nederland moet 95 procent lager zijn dan in 1990 (bron: Rijksoverheid)

Pin It on Pinterest